Welkom op de website van Osteopathie Erpelinck

Update Covid-19

Teken nu de petitie “Onze klachten kunnen niet wachten” op https://erkenostheopaten.petities.nl/


Contactberoepen dienen per direct tot 19 januari 2021 te sluiten. Uitzondering wordt gemaakt voor de (para)medische contactberoepen.

De overheid heeft inmiddels een lijst gepubliceerd van beroepen die daartoe behoren. Het is ontzettend frustrerend dat wij als osteopaten niet op deze lijst staan.
 
Het betekent dat ik mijn praktijk per direct moeten sluiten en dat alle afspraken die gepland staan, komen te vervallen. Zodra de maatregelen versoepeld kunnen worden en ik weer aan de slag kan, neem ik contact op voor het opnieuw inplannen van geannuleerde afspraken.
 
Heeft u vragen of wilt u overleg, dan kunt u mij mailen (info@osteopathieerpelinck.nl), bellen of een bericht sturen via whats app (06-22137211). Op de website www.osteopathieerpelinck.nl houden we u op de hoogte van de meest actuele informatie en de coronamaatregelen.
 
Ik wens iedereen alvast hele goede feestdagen!
 

 

Ik ben Emke Erpelinck, 30 jaar oud en naast de reguliere opleiding tot osteopaat heb ik de bijscholing Osteopathie bij kinderen afgerond.

Osteopathie is een manuele behandelmethode voor jong en oud en kan helpen bij vele verschillende klachten, maar wordt ook preventief gebruikt.
Veel voorkomende klachten bij volwassen die ik behandel zijn: hoofdpijn, nek- en rugpijn, maag- en darmklachten, sportblessures, whiplash, schouder-, elleboog- en polsklachten, bekkeninstabiliteit, menstruatieklachten, vermoeidheidsklachten, pre- en postoperatieve klachten.
Daarnaast behandel ik ook baby’s en kinderen met onder andere slik- en/of zuigproblemen, huilbaby’s, baby’s met voorkeurshouding, buikklachten en slaapstoornissen.

Contact
Emke Erpelinck, osteopaat DO – MRO
Kanaalpark 63, 4553 EB Philippine op maandag
Axelsestraat 101, 4537 AE Terneuzen op woensdag
Tel.: 0622137211
Email: info@osteopathieerpelinck.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *